Skip to main content

Gotovo 300 volonterki i volontera iz Zagreba i okolice i još stotine u gradovima po cijeloj Hrvatskoj posljednjih su mjesec dana svoje slobodno vrijeme, energiju i vjeru u mogućnost društvene promjene bezrezervno ulagali u prikupljanje potpisa za donošenje Zakona o obnovi Zagreba i razgovore s građankama i građanima o problemima koji ih muče i društvu kakvo bismo zajedno željeli izgraditi. Propješačili smo i probiciklirali na stotine kilometara, satima dežurali po suncu i kiši, doprli do desetaka tisuća naših sugrađana i pronijeli duh i zvuk promjene ulicama naših gradova. Ono što nas razlikuje od svih drugih jest to da smo ekipa, zato ogromno hvala našoj ekipi volonterki i koordinatorica na velikom srcu i sjajno odrađenom poslu!

 

Pridruži se raspravi 4 komentara

 • Žarka Rogić napisao:

  Izuzetno mi je drago što sam bila dio ekipe. Hvala Vam što ste mi vratili vjeru da MOŽEMO zajednički napraviti promjenu. Nadam se da će i moje skromno učešće tome doprinijeti.
  Danas nisam u mogućnosti odazvati se Vašem pozivu na doček rezultata izbora, ali mislima, srcem i dušom sam uz Vas.
  Veselim se nastavku suradnje i ostvarivanju naših ciljeva.

 • Neven Penzar napisao:

  Pozdrav, dragi ljudi!
  Čast mi je što sam s vama! Prva ste normalna, iskrena, prava, baš naša stranačka platforma u mom životu! Idemo zajedno do pobjede u Zagrebu, a onda i u Hrvatskoj!

Komentiraj