Mi smo ljudi koji su svoje živote posvetili borbi

za pravednije društvo i javni interes –

za bolje obrazovanje, zdravstvo, pravosuđe,

kulturu, radnička i ljudska prava.

Dokazali smo se znanjem i borbenošću, a u politiku po prvi put ulazimo jer je za Hrvatsku minuta do dvanaest. Veliko iseljavanje mladih, sve veća nejednakost i politička korupcija trajna je ostavština vladajućih političkih garnitura. Nemamo više ni volje ni vremena za političare i politiku koji godinama uništavaju društvo i državu i ne nude nikakvu viziju. Mi možemo bolje! Možemo Hrvatsku učiniti pravednim i održivim društvom u kojem svi dobro žive.

Za razliku od postojećih političkih aktera, mi znamo da je promjena moguća jedino ako uključimo građane u odlučivanje i zajedno stvorimo novu politiku u službi javnog interesa. S iskustvom i dugogodišnjim stažem u borbi za pravedniju i bolju Hrvatsku krećemo u izgradnju široke političke platforme. Pozivamo sve građane da nam se priključe!

Svjesni smo da je većini hrvatskih građana djelovanje unutar političkih stranaka odbojno. Zato smo se odlučili ljude okupljati u platformi koja ne podrazumijeva priključivanje stranci, ali svejedno daje mogućnost sudjelovanja i odlučivanja o ključnim političkim pitanjima koja u javnosti zastupamo. Stranka za nas predstavlja instrument putem kojeg jednostavnije sudjelujemo u političkoj utakmici prema pravilima koja su za sebe iskrojili moćnici.

Ukoliko nam se želite priključiti ili volontirati u našoj kampanji, ukratko nam se predstavite putem poruke na mozemohr@gmail.com, a mi ćemo vam se povratno javiti s informacijom o načinu uključivanja u rad naših lokalnih grupa.

Jer zajedno – znanjem i borbenošću – možemo!